Bine ați venit pe siteul meu. Numele meu este Mihai-Sergiu Rebac și vă invit să găsim o rezolvare la probleme instrumentelor dumneavoastră. Aici veți găsi soluții atât la  instrumentele de suflat de lemn cât și la cele de alamă.

Pasiunea mea pentru repararea și restaurarea instrumentelor de suflat a început în 2011, când am urmat cursurile de măiestrie din cadrul Companiei Buffet Crampon.

Perioada pe care am petrecut-o alături de unii dintre cei mai buni reparatori și manufacturieri de instrumente muzicale cât și experiența mea de clarinetist din cadrul Orchestrei Operei Naționale București vă vor asigurarea calitatea serviciilor oferite.

 

Instrumentele aduse în atelierul meu vor fi supuse unei evaluări pentru a comunica clientului starea în care se afă instrumentul  și timpul alocat reparației.

Materialele pe care le folosesc sunt de cea mai bună calitate, aduse din Italia, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii.

În cazul în care instrumentul necesită înlocuirea unor componente, acestea se pot manufactura după cerințele producătorului și ale clientului.

În cursul acestui an urmează să-mi extind activitatea prin construirea de componente și accesorii pentru clarinet.
Fie că aveți o problemă minoră sau instrumentul dumneavoastră necesită o reparație generală, vă așteptăm la atelier!